treloselida-forum
Καλώς ήρθατε, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης! Θα πρέπει να εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα.
treloselida-forum
Καλώς ήρθατε, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης! Θα πρέπει να εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα.
treloselida-forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
treloselida-forum


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Πρόσφατα Θέματα
» sexy Theme
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΤετ Ιουλ 15, 2015 11:38 am από zan62

» JDownloader_0.8.9.rar
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΚυρ Ιουν 28, 2015 6:23 pm από johny63

» ΡΕΝΑ ΒΙΟΛΑΝΤΗ
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΚυρ Ιουν 28, 2015 6:19 pm από johny63

» laika epiloges No1
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΔευ Φεβ 02, 2015 12:59 pm από gaskeeper

» palia disco free 2
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΤρι Δεκ 02, 2014 6:35 am από zan62

» By giorgos366
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΔευ Δεκ 01, 2014 10:32 am από zan62

» Δωρεάν εικονίδια 3D icon
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΔευ Δεκ 01, 2014 9:42 am από zan62

» ΡΕΝΑ ΜΤΑΛΜΑ
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΤρι Αυγ 05, 2014 12:28 pm από gaskeeper

» Klemmena Oneira - Epeisodio 333
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΠαρ Ιαν 17, 2014 12:37 pm από Admin

">

Gametwist GK 160x600 ">
Δημόσια συζήτηση

 

 Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
treloselida

treloselida


Αριθμός μηνυμάτων : 19
Points : 71
Reputation : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 16/04/2011

Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)    Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  EmptyΤετ Ιουν 08, 2011 12:10 pm

Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)  C6db11a71571f6269d8aa75


Πάπια Πεκίνου

Υλικά για 4 - 6 μερίδες


* 1 πάπια σύνολο - 1,5 με 2 κιλά νωπή ή κατεψυγμένη


Μείγμα για το σιρόπι μελιού

* 1 λεμόνι
* 1,5 lt. νερό
* 3 κουταλιές της σούπας. μέλι
* 3 κουταλιές της σούπας. σκούρα σόγια σως
* 3 κουταλιές της σούπας. κρασί από ρύζι ή ξηρό σέρι






Προετοιμασία

Εάν η πάπια είναι κατεψυγμένη, αποψύξτε την καλά. Έπειτα πλύντε την και αφήστε την να στεγνώσει πολύ καλά.
Κόψτε το λεμόνι στα τέσσερα και βάλτε τα κομμάτια λεμόνι με τα συστατικά για το σιρόπι μελιού σε μια βαθιά κατσαρόλα και αφού πάρει βράση χαμηλώστε την θερμότητα και σιγοβράστε για 20 λεπτά. Βουτήξτε την πάπια στο μείγμα που σιγοβράζει επί ένα λεπτό και αφαιρέσετε την με μια τρυπητή κουτάλα και βάλτε την μπροστά από έναν ανεμιστήρα για 3 - 4 ώρες για να στεγνώσει εντελώς.Εναλλακτικά, σε ένα καλά αεριζόμενο χώρο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βάλτε ένα δίσκο κάτω από την πάπια γιατί μπορεί να αρχίσει να στάζει.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στην υψηλότερη θερμοκρασία . Βάζουμε την πάπια σε μια σχάρα ψησίματος ή ένα ταψί με την πλευρά του στήθους προς τα πάνω. Βάλτε 1 / 4 φλιτζανιού νερό στο δίσκο για να μην πιτσιλίσει το λίπος που θα βγει. Ψήνουμε την πάπια στο φούρνο για 15 λεπτά, και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο μισό. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 1 ώρα και 15 λεπτά, ή μεχρι να ροδίσει. Πριν αρχίσετε να καθαρίζετε την πάπια, αφήστε την να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά. Κόψτε σε κομμάτια την πάπια αφήνοντας το δέρμα και βάλτε τη σε μία πιατέλα με καπάκι για να την κρατήσετε ζεστή.

Σερβίρετε με κινέζικες τηγανίτες, φρέσκα κρεμμυδάκια, αγγούρι και σάλτσα Hoy Sin.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Πάπια Πεκίνου (Επιλεγμένη Συνταγή)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
treloselida-forum :: ◦Ελληνική Κουζίνα-
Μετάβαση σε: