Φιλέτο γαλοπούλας με βερίκοκα και δαμάσκηνα
Υλικά για 4 άτομα :
4 φιλέτα γαλοπούλας (160 γρ. το καθένα ωμό)
5 αποξηραμένα δαμάσκηνα
5 αποξηραμένα βερίκοκα
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία :
Ψήνουμε τα φιλέτα γαλοπούλας στο γκριλ ή σε αντικολλητικό σκεύος.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι, τα αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα και το ελαιόλαδο.
Αφήνουμε τα υλικά να βράσουν και μόλις τα αποξηραμένα φρούτα μαλακώσουν πέρναμε το μίγμα από ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων.
Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από τα φιλέτα γαλοπούλας και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με ρύζι ή βραστά λαχανικά.