Μανιτάρια με σάλτσα γιαουρτιού
Υλικά
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη ντομάτα
350 g μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα ή στην μέση ανάλογα με το μέγεθος
1 1 / 2 κουταλάκι πάπρικα
αλάτι και πιπέρι, για γεύση
3 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι
Ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Προετοιμασία
Σοτάρετε το κρεμμύδι ελαφρά στο χυμό τομάτας για 1 λεπτό, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Προσθέστε τα μανιτάρια και τσιγαρίστε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχεία
Προσθέστε την πάπρικα το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Βγάλτε το τηγάνι από την φωτιά και ανακατέψτε το γιαούρτι με τα μανιτάρια.
Σερβίρετε τα πασπαλισμένα με μαϊντανό.