Γεμιστά Αυγά με αυγοτάραχο
Υλικά
4 σφιχτά βρασμένα αυγά
25 γρ βούτυρο
πιπέρι
3 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ
λίγος χυμό λεμονιού
75 γρ αυγοτάραχο ή χαβιάρι
φύλλα μαρουλιού
2 κουταλιές μαγιονέζα
Νεροκάρδαμο για γαρνιτούρα
Προετοιμασία
Καθαρίστε και κόψτε τα αυγά στην μέση αι αφαιρέστε τον κρόκο.
Ανακατέψτε τους κρόκους με το βούτυρο, το πιπέρι, το 1 κουταλάκι του κέτσαπ και το χυμό λεμονιού.
Ανακατέψτε στο μείγμα των κρόκων το αυγοτάραχο ή το χαβιάρι.
Γεμίστε το ασπράδι μισά με το μείγμα.
Βάλτε σε μια πιατέλα τα φύλλα μαρουλιού και πάνω τους τα αυγά .
Αναμείξτε τα υπόλοιπα κέτσαπ και την μαγιονέζα και περιχύστε τα αυγά.
Γαρνίρετε τα με το νεροκάρδαμο.